RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå åpner vi debatt på Facebook

Sist oppdatert:
Nettavisen drar nå sine populære debatter over på Facebook.

Nettavisen åpner fra i dag av for debatt på Facebook. Dermed går avisen fra debattsystemet Disqus til Facebook.

- Grunnen til at vi gjør dette er for å gjøre våre debatter enda mer sosiale og personlige. Ved å bruke Facebooks kommentarsystem vil det for et stort flertall av våre lesere bli enklere å komme med sine egne personlige og subjektive meninger om det meste, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen.

- Siden mange allerede er pålogget Facebook når de besøker oss, gjør det nye systemet det også svært smidig å kommentere på denne måten. Mediehuset Nettavisen har allerede kjørt denne løsningen lenge på Side2 og Side3 og det har fungert veldig bra. Derfor utvider vi nå denne løsningen til også å gjelde Nettavisen, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum.

Nettavisen har fram til nå benyttet seg av debattsystemet Disqus. Debattene på Nettavisen har vært svært livlige og mange. På flere saker har Nettavisen hatt langt over 500 debattinnlegg.

- Det vi ønsker nå, er at våre mange og flinke debattanter flytter debatten over på vår Facebook-løsning, sier Stavrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere