*Nettavisen* Nyheter.

Nå avsløres hennes slankehemmelighet

Foto: (Bulls)

Slik fikk den kjente matkritikeren Nigella Lawson kiloene til å renne av.

26.11.11 12:04

Nigella Lucy Lawson (51) er en kjent, britisk matkritiker. TV-kokk og journalist. Hun har også vært et symbol på en flott og fyldig kvinne som trives i sin egen kropp.

Selv har hun sagt at hun er komfortabel med noen kilo ekstra, men har likevel stort sett vært å se i svarte, dekkende klær. Den tid kan imidlertid være forbi. Britisk presse kunne ikke la være å legge merke til 51-åringen hadde tatt av en god del kilo da hun dukket opp på et offentlig arrangement noen uker tilbake.

Engelske journalister har siden spekulert i hvordan Lawson har klart å slanke av seg kiloene, men nå hevder den britiske avisen Daily Mail at de har fått hemmeligheten bak Nigella Lawsons slankesuksess.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Splash News (Splash News)

Ifølge avisen er det noe så enkelt som en diett i regi av den personlige treneren James Duigan og hans opplegg kalt «Bodyism Clean & Lean». Duigan skal være ansvarlig for blant andre Elle Macpherson, Rosie Huntington-Whiteley og Hugh Grant sine trente kropper.

Foruten spesialkomponerte «shakes» som skal øke forbrenningen, består «ren og slank»-dietten i plenty av fersk fisk, fettfattig kjøtt som kalkun og kylling og ikke minst ferske grønnsaker.

TV-kokken er kjent for sine søte og kremtoppede puddinger, men dette måtte kuttes ut til fordel for frukt og nøtter.

Ideen er at jo mer næringsstoffer kroppen får i seg, jo mettere vil den gi signal om at den er. James Duigans tankegang er at du skal være mett og fornøyd, og at det dermed blir lettere å følge opplegget.

Også modellen Rosie Huntington-Whiteley skal være tilhenger av Bodyism-metoden, skriver Daily Mail.

- Jeg elsker denne tilnærmingen til diett og livsstil. Det er så enkelt, og likevel effektivt, sier Huntington-Whiteley, ifølge avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.