RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå avsløres hennes slankehemmelighet

(Bulls)
Sist oppdatert:
Slik fikk den kjente matkritikeren Nigella Lawson kiloene til å renne av.

Nigella Lucy Lawson (51) er en kjent, britisk matkritiker. TV-kokk og journalist. Hun har også vært et symbol på en flott og fyldig kvinne som trives i sin egen kropp.

Selv har hun sagt at hun er komfortabel med noen kilo ekstra, men har likevel stort sett vært å se i svarte, dekkende klær. Den tid kan imidlertid være forbi. Britisk presse kunne ikke la være å legge merke til 51-åringen hadde tatt av en god del kilo da hun dukket opp på et offentlig arrangement noen uker tilbake.

Engelske journalister har siden spekulert i hvordan Lawson har klart å slanke av seg kiloene, men nå hevder den britiske avisen Daily Mail at de har fått hemmeligheten bak Nigella Lawsons slankesuksess.

Ifølge avisen er det noe så enkelt som en diett i regi av den personlige treneren James Duigan og hans opplegg kalt «Bodyism Clean & Lean». Duigan skal være ansvarlig for blant andre Elle Macpherson, Rosie Huntington-Whiteley og Hugh Grant sine trente kropper.

Foruten spesialkomponerte «shakes» som skal øke forbrenningen, består «ren og slank»-dietten i plenty av fersk fisk, fettfattig kjøtt som kalkun og kylling og ikke minst ferske grønnsaker.

TV-kokken er kjent for sine søte og kremtoppede puddinger, men dette måtte kuttes ut til fordel for frukt og nøtter.

Ideen er at jo mer næringsstoffer kroppen får i seg, jo mettere vil den gi signal om at den er. James Duigans tankegang er at du skal være mett og fornøyd, og at det dermed blir lettere å følge opplegget.

Også modellen Rosie Huntington-Whiteley skal være tilhenger av Bodyism-metoden, skriver Daily Mail.

- Jeg elsker denne tilnærmingen til diett og livsstil. Det er så enkelt, og likevel effektivt, sier Huntington-Whiteley, ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere