RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MODERNE MANN: Stadig flere menn unner seg velvære-behandlinger. Men kommer de fra det med maskuliniteten i behold?
MODERNE MANN: Stadig flere menn unner seg velvære-behandlinger. Men kommer de fra det med maskuliniteten i behold? (Shutterstock)

Nå blir det billig med spa

Oslo-salonger dumper prisene på velvære.

(LXUS.no) Synes du spa er digg, men litt dyrt? Da bør du passe på å innfinne deg i Oslo mellom 23. og 29. april. Da dumper nemlig 21 salonger i hovedstadsområdet prisene på behandlinger, og du kan nyte spa til bare 350 kroner. Det er langt billigere enn hva velvære-behandlingene vanligvis koster, og norske spa-elskere kan ifølge E24 takke en amerikansk kvinne for prisfallet.

LES OGSÅ:
Norefjell lokker med super-spa
Er dette litt femi?

- Jeg ønsket å starte dette konseptet i Norge, fordi da jeg kom hit syntes jeg spa-tilbudet her var for dyrt, sier Letticia Gilbert til E24 .

Hun er hjernen bak Oslo spa- og velværeuke, og har tatt med seg konseptet fra sin hjemby New York.

Spa-liv for alle

- Spa-behandling er ikke en luksus - det er behov alle har. Alle i befolkningen burde ha muligheten til "spa-liv". Dette konseptet gir ikke-spa-gåere en mulighet til å se hva de kan få og en mulighet for spaene til å vise frem hva de har å tilby og skaffe seg nytt klientell, legger Gilbert til.

Bookingen til arrangementet begynner 26. mars på spadeal.no. Målet er å utvide tilbudet til flere byer etterhvert, samt å få til et fast arrangement to ganger i året.

Spa-bransjen har lenge hevdet at den ikke er rammet av finanskrisen, og ifølge Gilbert er det tilfeldig at arrangementet dukker opp for første gang i Norge nettopp nå.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Glad i spa? På AltomSpa finner du det du leter etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere