RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir det bråk

Sist oppdatert:
Nå kommer spillet basert på de blodige «Saw»-filmene.

(Spillmagasinet): En kan nærmest høre de raslende sablene hos verdens imperative moralister. I tillegg til ultravoldelige spill som «Manhunt» og «The Punisher» kommer nå spillversjonen av skrekkfilmen «Saw».

Det er hittil laget fire filmer i serien, og den første var slett ikke en dårlig filmopplevelse. Spillet skal hoppe inn og ut av handlingen i de fire filmene som er laget, og utviklerne jobber tett med filmskaperne for å skape den rette stemningen.

Stemningen er skrekkelig og psykisk utfordrende. Det ender ofte i blodbad ettersom hovedfiguren i historien blir revet ut av sitt dagligliv og så må ofre noe for å gjenvinne friheten. Det hele skal angivelig gjør ham til en bedre person ...

Spillet bygges på spillmotoren Unreal Engine 3, noe som betyr at det kan dukke opp på Playstation 3 og Xbox 360 også. Ingen formater er så langt annonsert.

Det er Brash Entertainment som utvikler spillet. Målsettingen til selskapet er å forvandle film til gode spill, men har så langt ingenting å vise til.

Spillet skal etter sigende slippes i oktober 2009.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere