Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir det mer storm i Nord-Norge

Det blåste friskt i Bodø sentrum lørdag formiddag da ekstremværet Ole traff land. Flere skuelystne samlet seg ved moloen i Bodø havn for å kjenne på naturkreftene.
Det blåste friskt i Bodø sentrum lørdag formiddag da ekstremværet Ole traff land. Flere skuelystne samlet seg ved moloen i Bodø havn for å kjenne på naturkreftene. Foto: Marius Helge Larsen (NTB scanpix)
Vinden vil øke utover kvelden mandag, og i løpet av tirsdag kan det bli vestlig full storm i Nord-Troms og Finnmark, varsler meteorologene.

Ekstremværet Ole har roet seg, men roen varer ikke lenge i Nord-Norge. Mandag sendte Meteorologisk institutt ut et OBS-varsel for strekninga Nord-Trøndelag til Finnmark: «Mandag og tirsdag lokalt store nedbørsmengder og vanskelige kjøreforhold i Nordland og Troms. Sterk vind og vanskelige kjøreforhold i Finnmark».

- Vinden vil øke utover mandag kveld, og i løpet av natt til tirsdag kan det bli vestlig full storm i Nord-Troms og Finnmark. Der vil også være snø i lufta, og kombinasjonen med vind og nedbør fører til vanskelige kjøreforhold, sier Hanneke Luijting ved værvarslinga i Tromsø.

Finnmarkingene må belage seg på mye vind gjennom hele denne uka. Fra torsdag til helga varsles det om nordvest kuling i hele Nord-Norge, men mest vind i Finnmark. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!