RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LØRENSKOG: Riksvei E 163 rundkjøringen før togundergangen ved Lørenskog stasjon er full av vann. Nedbøren skaper problemer for biler.
LØRENSKOG: Riksvei E 163 rundkjøringen før togundergangen ved Lørenskog stasjon er full av vann. Nedbøren skaper problemer for biler. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Nå blir det vått på Østlandet og Sørlandet

Oslo (NTB): Mandag og tirsdag blir det vått i Agder, Telemark, Buskerud og Vestfold. Det er ventet opp mot 80 millimeter nedbør, og det gir fare for oversvømmelser.

Mest nedbør vil det komme siste del av mandag og første del av tirsdag, melder Meteorologisk institutt som har sendt ut OBS-varsel.

I fylkene Aust-Agder, Telemark, Buskerud og Vestfold kan det lokalt komme mellom 50 og 80 millimeter nedbør. For Vest-Agder er det meldt 30-50 millimeter.

Norges vassdrags- og energidirektorat har sendt ut flomvarsel med faregrad 2 for Agder-fylkene og Telemark. Faregrad 2 innebærer at det er fare for lokale oversvømmelser på grunn av raskt økende vannføring i bekker og småelver. Det kan forekomme store flomskader og problemer lokalt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere