RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Milligan (AP)

Nå blir hun en drink!

Sist oppdatert:
En skikkelig frekk en også...

(SIDE2): Susan Boyle (47) har inspirert bartendere til å lage en snerten og ganske så frekk drink. Vodkacocktailen legger igjen en liten «bart» på overleppen etter at man har tatt en liten slurk...

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Som Susan
Det er en bartender på puben Sale St. i Auckland, New Zealand som har kommet på miksen. I tillegg til vodka er det også hasselnøttlikøren Frangelico mikset inn, samt sjokolade raspet på toppen.

- Drinken er ment å være litt frekk, akkurat som Susan er. Når en tar en slurk, så får en liten melkebart, sier bareier Luke Dallow ifølge Splash News om sin nyvinning.

Ingen tvil:Hun er Storbritannias hotteste

Rørt fan
Han er stor fan av «Britain´s Got Talent»-stjernen, og har gjort baren til en møteplass for andre fans.

- Da jeg så klippet av henne på YouTube, kom det en liten tåre i øyekroken. Det er inspirerende å se slik menneskelig glede og mot, sier han.

Susan Boyle tok hele verden med storm for noen få uker siden og har siden den gang prydet forsidene på aviser verden over. Klippet av henne på YouTube, der hun synger på talentshowet, er i skrivende stund sett av nær 70 millioner ganger.

Les mer her: Er Susan (47) tidenes YouTube-fenomen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere