RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir hun frøken ur

Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
Tone Damli Aaberge er attraktiv som mer enn artist.

(SIDE2): Tidligere har hun fronten klokker fra Mango som modell, i tillegg til å være artist, «Skal vi danse»-stjerne og kjendis generelt.

Nå gjør Tone Damli Aaberge som så mange internasjonale kjendiser har gjort før henne, nemlig å sette navnet sitt på et eget produkt.

Torsdag skriver hun i bloggen sin at hun er i gang med å planlegge en ny fotoshoot for kjeden.

I tillegg skriver hun følgende om sitt nye designprosjekt.

...men det aller kjekkaste e at vi skal lage ein eigen “Tone”-klokkemodell, eg får designe min eigen som vil bli i salg ein gang til høsten. Tone går for reine linjer, ohyeah. Veldig spent på kordan det endelige resultatet blir, men eg har trua, alltid!

Kudos til Tone for å skrive på dialekt.

Synger om kjærlighetssorg
Nå om dagen er Tone først og fremst aktuell med sitt nye album «I Know».

Les Side2s anmeldelse: Slett ikke Tone-døvt

Her synger hun blant annet om kjærlighetssorg, noe som har gitt henne suksess på hitlistene her hjemme i Norge.

Les mer: - Jeg er over meg av lykke

Medietrykket på 21-åringen har vært ekstremt siden hun ble kjent gjennom Idol som 16-åring, og til Side2 har hun tidligere fortalt at nå er det musikk som gjelder.

- Jeg føler nok jeg er litt undervurdert som vokalist, ja. Jeg er ingen sanggud, altså. Men jeg tror nok Idol-stempelet gjør at jeg kanskje ikke blir tatt like seriøst som jeg selv ønsker. Nå har jeg vært mye i media for andre ting enn musikk, men jeg synes det er naturlig. Jeg er 20 år og liker å gjøre andre ting, selv om musikk alltid vil være det viktigste i livet mitt. Og jeg håper virkelig at folk vil gi meg en sjanse og dra for å høre meg spille konserter. Jeg mener i hvert fall jeg har noe på en scene å gjøre, sa hun i intervjuet med Side2.

Les hele intervjuet her: - Jeg er undervurdert

Plateutgivelsen ble noe distrahert av bruddet mellom Tone og kjæresten Simen Wardenær (35), men salget av platen har tydeligvis ikke blitt påvirket av dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere