RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir Telenor billigere

(Shutterstock/Montasje)
Sist oppdatert:
Tar priskritikken på alvor med nytt lavprisabonnement.

For noen uker siden hadde Nettavisen en større prissammenligning på mobilabonnement, der det kom fram at Telenors beste tilbud var rundt fire ganger så dyrt som den billigste konkurrenten.

Lanserer lavprisabonnement
Og nå ser det ut til at selskapet tar problematikken på alvor. Gjennom sitt ungdomsbrand/datterselskap Djuice lanserer de nå det nye abonnementet Simply, som legger seg betydelig lenger opp på listene over de billigste abonnementene enn Telenor har kunnet skryte av.

Navnet Simply spiller på at det ikke er så mange priser å holde oversikten på med dette abonnementet. Det koster 40 øre både å sende SMS, per minutt og i oppstartsavgift, og abonnementet legger seg dermed rett i strupen på OneCall, Tele2 og Chess som alle har lignende abonnementer.

Djuice Simply

Chess Easy

OneCall Aktiv

Tele2 Champion

Minuttpris

0,40

0,39

0,39

0,39

Oppstartsavgift

0,40

0,39

0,39

0,89

SMS

0,40/0

0,39

0,39

0,39

MMS

1,99

1,39

1,86

1,98

Datapris

5

7

0,99

12/8

Minimumsfakturering

0

99

0

99

Små variasjoner
Det er relativt små variasjoner på prisene på abonnementene, og alle har sine sterke og svake sider. Djuice stikker seg dermed ikke fram som noen soleklar favoritt, men heller ikke som noe dårlig valg med tanke på fordelene med å være Telenorkunde med for eksempel (som regel) rask kundeservice og ekstratjenester som mobbefilter. Djuice-kunder sender også gratis SMS til andre Djuice-kunder.

Du kan selv finne ut hvilket abonnement som lønner seg på Telepriser.no (ikke oppdatert med Simply i skrivende stund) eller Mobilen.nos Ringepriser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere