*Nettavisen* Nyheter.

Nå drar han damer igjen

Foto: Splash News (Splash News)

Mickey Rourke viser at kjendisstatusen gir visse fordeler.

08.09.09 11:44

(SIDE2): Etter flere år med mindre roller og en rekke skriverier om ruinert karriere og mislykkede plastiske operasjoner gjorde Rourke et solid comeback med filmen «The Wrestler».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Opptur i karrieren
I rollen som Randy «The Ram» Robinson møter vi han som en sliten person som for lengst har passert sin karrieres høydepunkt.

Mange har i årevis regnet med at det også var tilfellet for Rourke. Siden han på 80- og deler av 90-tallet gjorde en viss suksess, blant annet med filmer som «Nine 1/2 Weeks» og «Angel Heart», gikk det tregere og tregere med skuespillerkarrieren.

Han forsøkte seg også som bokser og mykpornoskuespiller før han så smått begynte å bygge en karriere igjen med stadig større roller, og med «The Wrestler» kom han altså tilbake for alvor.

Dro hjem med blondine nok en gang
Sitt småfrynsete image har han imidlertid beholdt, og helt siden statusen som A-kjendis igjen var gjenopprettet har han blitt avbildet med utallige damer på et utall hotte klubber verden rundt.

Den godeste Rourke har tydeligvis savnet kjendisstatusen sin for han vet å ta for seg, og han spøker gjerne med det selv.

Da han mandag kom ut fra kjendisnattklubben Mayfair i London med blondinen du ser på bildene kommenterte han med et smil til de mange fremmøtte fotografene.

- La meg få bestemor inn i bilen.

Dermed kommenterte han den åpenbare aldersforskjellen før noen kom han i forkjøpet. Da han var på plass i bilen viste han tydelig hva han mente om pressen som var til stede.

Klikk på bildet for å forstørre.

Gamle menn i tøffe filmer
Karrieren ser også ut til å ha gode fremtidsutsikter. Ifølge IMDB er Mickey Rourke involvert i hele 10 forskjellige filmer i 2010, deriblant «Iron Man 2» og Sylvester Stallone-filmene «The Expendables» og «Rambo V».

Når man snakker om gamle menn som spretter rundt kan det nevnes at Stallone i helgen ble observert i Los Angeles i en spesialtilpasset Mustang GT og en t-skjorte med teksten «Age Ain't Nothing». Les også: Rambo spiser ikke helsekost, han jukser

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag