RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Getty Images)

Nå er alt lov

Å mikse ulike mønstre er ikke bare lov - det er superhot!

(SIDE2): Noen av de hotteste kjendisene har allerede begynt å mikse med mønstre. Og jo villere - desto bedre.

Om sommeren er det lettere å være mer vågal i både fargekombinasjonene og mønstrene, og med en kledelig brunfarge kan du også gå for sterke farger på sminkefronten. En rød, oransje eller knallrosa leppestift kan komplementere et fargerikt antrekk.

Blomster og frukt
Ved å mikse mønstre kan du være mer kreativ og plaggene får flere bruksområder. Mange av motehusene presenterte mønstermiks da sommerkolleksjonene ble vist på catwalken, og nå er tiden inne for å være vågal. Skynd deg før høsten setter inn!

Du kan også gå for en mer diskret form ved å velge mønstrete sko og overdel, som Rachel Bilson.

Da hun ankom TCA Party, onsdag kveld i Beverly Hills var hun trendy og avslappet i en blomstrete skjorte, rød sigarettbukser og tigerinspirerte pumps med skyhøye hæler.

De mest populære mønstrene på catwalken var blomster og fruktmotiver. Mikser du dette med prikker, striper eller dyremønster får du en funky effekt som både gir assosiasjoner til 60-70 og 80-tallet. Alt ettersom hvordan du bruker plaggene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere