RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er bryllupsdatoen klar

BRYLLUP NESTE ÅR: Victoria og Daniel får en lang forlovelse.
BRYLLUP NESTE ÅR: Victoria og Daniel får en lang forlovelse. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Victoria og Daniel har bestemt når bryllupet skal stå.

(SIDE2:) 24. februar fortalte kronprinsesse Victoria og hennes kjære Daniel at de var forlovet. Hele Sverige jublet, og også i Norge var begeistringen stor.

Les også:
Victoria forlover seg i dag
Aris gratulasjoner
- Uvanlig med så lang forlovelse

Siden forlovelsen har man spekulert i når bryllupet ville finne sted. Mange har lurt på om paret ville velge 19. juni, da dette er dagen den svenske kongen og dronningen giftet seg.

Ifølge Expressen stemmer dette.

19. juni 2010 er datoen alle som er opptatt av kongelige må holde ledig. Da står bryllupet i Storkyrkan. Dette er samme sted som Victorias foreldre giftet seg.

- Vielsen mellom kronprinsesse Victoria og herr Daniel Westling kommer til å finne sted lørdag 19. juni 2010, skriver det svenske hoffet i en pressemelding.

Det er ikke bare kong Carl-Gustav og dronning Silvia som har giftet seg 19. juni. Expressen skriver at andre som har giftet seg på den datoen er kronprins Oskar I og Josefina (1823), kronprins Karl XV og Lovisa (1850) og prins Oskar II og Sofia (1857).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere