Gå til sidens hovedinnhold

Nå er de igang igjen

Sarah Palin ble møtt med jubel da hun entret scenen på et valgkampmøte for senator John McCain, mannen som brakte henne inn på den politiske arenaen i USA.

Den tidligere guvernøren i Alaska forsikret de republikanske tilhørerne om at McCain står for politiske løsninger basert på konservatisme og sunt folkevett. Dessuten benyttet hun muligheten til å angripe president Barack Obamas nye helsereform.

- Jeg hører at Fidel Castro liker Obamacare. Det gjør ikke vi, erklærte Palin på folkemøtet i Tucson i delstaten Arizona fredag.

Rollene snudd
Det var McCain som først gjorde Palin kjent da han valgte henne som sin som visepresidentkandidat under i valgkampen i 2008. Men siden den gang er rollene snudd.

Obama er blitt president, og Palin er blitt en republikansk superstjerne med voldsom appell lengst til høyre i Det republikanske partiet. Samtidig kjemper McCain for sitt politiske liv etter å ha blitt utfordret av partifellen J.D. Hayworth foran kongressvalget som holdes senere i år.

Valgkampen som nå er i gang i Arizona, dreier seg om hvem av de to som skal bli Republikanernes senatorkandidat i delstaten.

Reklame

Den superpopulære solsengen blir raskt utsolgt

Kommentarer til denne saken