Nå er det Brooke som vet best

EGEN SERIE: Brooke Hogans realityserie hadde premiere i helgen. En alltid superparanoid pappa Hulk er med.

EGEN SERIE: Brooke Hogans realityserie hadde premiere i helgen. En alltid superparanoid pappa Hulk er med. Foto: (Scanpix)

Brooke Hogan (20) har fått sin egen realityserie. Paranoide Hulk følger med på lasset.

14.07.08 18:43

(SIDE2): Brooke er datteren til wrestlinglegenden Hulk Hogan (54), eller Terrence Bollea som er hans egentlig navn, og ble kjent i realityserien «Hogan Knows Best». I ettertid har familien opplevd skilsmisse, arrestasjon av lillebror Nick (19) og Brookes mor Linda (48) som dater en 19 år gammel gutt. Mye drama å ta tak i med andre ord.

Ny serie
Brooke hadde en stor drøm å bli popstjerne, med Britney Spears (26) som idol, og serien fulgte både henne og lillebror Nick på ferden mot berømmelse og suksess. I helgen fikk derimot Brooke sitt eget TV-show med seg selv i hovedrollen. «Brooke Knows Best» er selvsagt navnet på den serien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Paranoid
Hulk Hogan er en overbeskyttende pappa og det viste han til det ytterste i den første episoden. Brooke har flyttet inn i egen en luksus penthouseleilighet og Hulk mente det kunne være passende at han ble hennes romkamerat. Han var nemlig redd for at noen skulle hanglide inn i leiligheten til datteren...

Brooke har imidlertid flyttet inn med en kamerat, som er homofil. Det trodde Hulk selvsagt ikke at han var og grillet han om hans intensjoner overfor hans datter, skriver Splash News.

Datteren fikk også ekstra låser på døra, en spray og en fløyte i tilfelle noen skulle finne på å bryte seg inn hos henne. Brooke derimot mener så visst at hun kan ta vare på seg selv, og i første episode røpes det også at den unge blondinen kysser en mystisk kjekkas.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.