Nå er sombreroen her

Foto: (Alloverpress)

Vil du kle deg i denne i sommer?

02.02.10 21:58

(SDIE2): Det var duket for meksikansk fest da Jean-Paul Gautier (57) viste fram sin haute couture kolleksjonen sin under Paris Fashion Week torsdag.

Se bildekarusell fra visningen nederst i saken!

Overdimensjonert sombrero
Det var moten for våren og sommeren modellene bar, og den meksikanske sombreroen sto sentralt under visningen. Totalt viste designeren 42 antrekk, og den franske designeren greide nok en gang å sjokkere med sin spesielle antrekk.

I flagrende kjoler i grønt, turkist og brunt beveget modellene seg over catwalken til toner fra den peruanske sangeren Yma Sumac og salsasangeren Luis Marino.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Tropisk inspirasjon
Foruten overdimensjonerte sombreroer hadde mange av modellene ekte palmeblader i håret, og det var ikke vanskelig å se at Gautier hadde hentet inspirasjon fra tropiske trakter.

Kjolene og skjørtene var lange og flagrende – og skinn, perler og hekling sto sentralt i hele kolleksjonen.

Rakettkjegle BH
Gautier er kjent for å ha oppfunnet Madonnas rakettkjegle BH, og designeren designet hele garderoben til superstjernens Confession turne i 2006. Elementer fra rakettkjegle-stilen var å se på flere av antrekkene - deriblant et krinoline i duse rosa- og gultoner.

Knallavslutning
Til avslutning hadde Gautier fått den Frensk-Amerikanske sangeren Arielle Dombasle til å opptre i en rød perlekorsett og krinoline.

Kjendisene
Flere kjendiser overvar visningen, blant disse var brulesque-artisten Dita von Teese (37), og redaktøren for amerikanske Vogue, Anna Wintour (60).

Les også om Armanis haute couture visnin: Se Armanis nye kolleksjon

2801

LES OM ANDRE HAUTE COUTURE VISNINGER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.