*Nettavisen* Nyheter.

Nå fjernes det

Foto: Ørjan Nilsson

Politiet vil ha din hjelp til å finne de fargerike pøblene.

10.03.09 13:13

(iBergen.no) Fredag i forrige uke skrev iBergen.no om pøblene som hadde malt et busskur i knall rosa utenfor kjøpesenteret Lagunen i Fana. Det likte Statens vegvesen svært dårlig og forbereder nå en politianmeldelse.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ørjan Nilsson

Ingen tips
- Vi holder på å anmelde dette nå. Vi har også vært i kontakt med vår entreprenør som vil fjerne det og sette opp et midlertidig busskur snarest mulig, sier byggeleder for driftskontakten i Statens vegvesen i Bergen, Beate Riisnæs, til iBergen.no.

Hun forteller videre at de ikke har fått inn et eneste tips på hvem som har begått ugjerningen på den trafikkerte veien.

- Nei, vi har ikke fått tilbakemelding fra noen. Vi skal ta inn dette skuret og vaske det rent, mens det midlertidige står der. Det er jo ikke en trafikkfare, men det er godt synlig, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ørjan Nilsson

Kjenner du eller er du den rosa synderen? Send en e-post til iBergen.no.

- Vil komme i kontakt med vitner
Hos politiet ved Bergen sør Politistasjonsdistrikt har ryktet om busskuret spredd seg, selv om det ikke er kommet inn en anmeldelse ennå.

- Vi er interessert i å snakke med vitner som eventuelt kan ha sett personer eller biler som har vært i nærheten av dette busskuret. Jeg har vært bortreist og ikke sett det selv, men det har flere på huset her, sier politiførstebetjent ved Bergen sør Politistasjonsdistrikt, Grunde Ness, til iBergen.no og legger til:

- Det må jo ha tatt litt tid dette her, så vi oppfordrer folk som har sett noe om å ta kontakt med oss.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ørjan Nilsson

Les flere nyheter på iBergen. no: Her er årets Brann-kaptein.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.