Gå til sidens hovedinnhold

Nå foreslår jeg at du går på gangen!

BU-leder Torunn K. Husvik måtte be en av salens deltagere forlate bydelens åpne halvtime i går, fordi han ikke klarte å være stille.

Bydelens åpne halvtime er som kjent et forum hvor beboere kan dele sine tanker, frustrasjoner og synspunkter med bydels-politikerne. I går var det særlig én sak som fikk sinne til å koke over for en av tilhørerne i salen.

Beboeren i Thereses gate 47, Atle Bakken, la først frem sin sak for bydelsutvalget, om støy fra kafeen "Nero", som ligger i etasjen under Bakkens leilighet.

Saken har vart i flere år, og Bakken har gjentatte ganger klaget over støy og røyk fra kafeen.

Diskostemning

Bakken hadde tatt med seg eget lydopptak gjort fra leiligheten hans, for å gi politikerne en opplevelse av hva beboeren opplever.

Bydelspolitikern evar helt tause under avspillingen, som vitnet om høy lyd og støy.

- Disse lydopptakene høres mer ut som en nattklubb i Berlin, enn et utested i Oslo, sa Helge L`Orang(H).

På gangen

Eier av Nero, Morten McRoberts fikk tale for politikerne etter at Bakken hadde lagt frem sin sak, men da ble det for mye for Bakken.

Etter tre advarlser av bydelsutvalgets leder måtte Torunn Kanutte Husvik til slutt be Bakken om å gå gå gangen, siden han ikke klarte å la være å kommentere det McRoberts sa underveis.

- Dette er første gang jeg har bedt noen å om å forlate salen under åpen halvtime,sa K. Husvik til Lokalavisen i en pause.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping