*Nettavisen* Nyheter.

Nå går det på stumpene løs

Her er dopapiret du må ha om pappa driter penger.

02.10.09 15:52

Klikk på bildet for å forstørre.

FOR SARTE RUMPER: Slik ser verdens dyreste dorull ut. Den er laget av det mykeste papiret du muligens noen gang har kjent. Foto: (Renova)

(LXUS.no) Rik eller fattig, vi har alle måttet bruke det samme dopapiret, men det kan nå ta slutt. Papirprodusenten Renova har nå laget en designervariant av det akk så folkelige papiret. Og dette er ikke for hvem som helst, det er nemlig også verdens dyreste av sitt slag.

LES OGSÅ:
Byfolkets nye luksusdoning.
Hårreisende pris for fyldig manke.
Verdens mest eksklusive lighter.
Sjokolade til sjokkpris.

Renovas luksustoalettpapir er det ultimate innenfor luksuriøse toalettartikler. Det myke papiret er laget av 100 % ny tremasse, og har tre lag for å gjøre det så behagelig som mulig for såre rumper.

Klikk på bildet for å forstørre.

VARIASJON: Renova designer massevis av forskjellig dopapir, og du kan til og med bestille pakker der hver rull er forkjellig fra den forrige. Foto: (Renovo)

Designerdopapiret kommer i seks forskjellige farger, sort, rød, grønn, oransje, blå og lilla. Men slapp av, det er helt fargefast, så du ender ikke med en grønn eller lilla stump.

Designerdo

Renova er et portugisisk designfirma som har spesialisert seg på papir til bruk i hjemmet og på baderommet. De lanserer stadig nye varianter og et av deres seneste stunt er offentlige toalett i designerdrakt rundt omkring i Paris.

Så neste gang du er på Louvre, bør du drikke litt ekstra mye væske så du har en genuin unnskyldning til å stikke innom et av de utrolig kule offentlig toalettene der.

Renovas dopapir koster fra 18 kroner for en rull til 44 kroner for seks ruller. Men gidder du ikke å gå til innkjøp av dyre doruller, så fortvil ikke - de finnes nemlig allerede på eksklusive restauranter og hotelldoer i USA, Canada og Europe.

Klikk på bildet for å forstørre.

LUKSUSTOALETT: Slik blir en offentlig do seende ut når Renova får designe den. Foto: Coco Amerdeil (Renova)

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag