RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har hun dilla på...

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Mette-Marit omfavner en klassisk kombinasjon - se bilder!

(SIDE2): Å mikse de to kontrastfylte fargene svart og hvit har alltid vært en klassiker - og noe de fleste kvinner fra tid til annen velger og man kan sjelden gjøre feil med akkurat det fargevalget.

Feminint
Kronprinsesse Mette-Marit (36) har tatt looken helt ut i høst, og i løpet av en snau uke ble hun sett i nesten like antrekk. Hvit kjole med svart jakke over.

Den mest freshe måten å kombinerer fargene på er akkurat slik Mette-Marit har valgt det. Svart øverst og hvitt nede - derfor er det perfekt med et hvitt skjørt eller kjole, og gjerne en smal jakke over. Hvis man er litt bred i overkroppen, kan fargene være med på å jevne ut kroppsfasongen.

Se bilder nederst i saken!

Kjedelig?
Ja, fargene og antrekket kan selvsagt bli kjedelig - men det finnes enkle måter å sprite det opp litt.

Men et svart skjørt og en søt hvit bluse er uten tvil også en klassiker - men for å gjøre antrekket litt mer spenstig velg ulike stoffmaterialer og en søt silhuett på skjorten eller blusen.

For å unngå å se ut som en servitør eller veldig businessaktig ut så er tilbehør et must i valg av akkurat denne fargekombinasjonene - et par skikkelig kule støvletter eller stiletter, et smekkert belte eller et fargerikt skjerf komplementerer stilen.

I New York i høst valgte Mette-Marit den supertrendy, smale Balmain-jakken med markerte skuldre, hvit topp og et sexy fuksiafarget blyantskjørt. 36-åringen så kanskje enkelt skikkelig sexy ut og det takket være en frekkere fargevalg til svart/hvit.

Søt kjole
Under den siste Mamma Mia-forestillingen forrige uke kom kronprinsesse i en søt hvit voluminøs kjole med mønster i.

Helt svart og hvitt uten noen form for tekstur kan bli hardt, men med mønster i en ensfarget kjole blir det litt mer spennende og kan lett mikses med en enkel jakke. I høst fortsetter trenden med dressjakken - den skal være feminin med et maskulint preg, lett ettersittende og gjerne med 80-tallets glade oppbrett.

2546

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere