RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan Burger King levere burger på døren

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Burger King kommer hjem til deg.

(SIDE2): De fleste har et forhold til det å bestille pizza og annen mat og få det levert på døren. Når det gjelder hamburgere og tilbehør er det imidlertid ikke like stort utvalg.

Nå kommer en av de store innenfor burgerbransjen med et nytt tilbud. Som den første restauranten i Burger King-kjeden skal deres restaurant på Strømmen nå levere bestilt mat på døren, skriver kjeden i en pressemelding.

Restaurantsjef Tård Mathiesen bekrefter “alle kan nå kontakte restauranten vår på Strømmen, bestille sin ordre og deretter leverer vi hamburgermenyene direkte på døren”.

- Vi starter dette opp fordi vi tror det er mange firmaer i området som gjerne skulle hatt seg en Whopper-lunsj, men ikke alltid føler de har tid til å ta turen frem og tilbake. Og her kan vi levere på bestilling. Dette er åpenbart en vinn-vinn situasjon for alle. Vi gleder oss til å tilby gjestene våre enda bedre service”, sier restaurantsjef Tård Mathiesen.

Oppstart med burgerutkjøringen er mandag 11. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere