Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du bestille kaker på nett i hele Norge!

Foto: Cake it easy
Sist oppdatert:
Vinn tur til Paris med Cake it easy.

To bakersønner har laget en tjeneste for kakeelskere i tidsklemma som lar deg ”bygge” din egen kake fra sofakroken, både på nett og app.

Våren er høysesong for feiringer av alle slag. Dåp, konfirmasjon og alle merkedagene, er anledninger der en flott og smakfull kake blir et samlingspunkt og en del av tradisjonen. Forberedelsene til disse dagene krever alltid mye av vertskapet, og da er det godt å kunne overlate kakebakingen til en profesjonell konditor. Nå er det endelig kommet en lettvint måte å finne og bestille den perfekte kaken.

Tjenesten ”Cake it easy” ble nylig lansert for å hjelpe deg med dette. Det er Norges største portal for kakebestilling og du kan bestille fra over 200 lokale bakeributikker i hele landet, og stadig nye dukker opp. Tjenesten er tilgjengelig som nettbutikk og app til iPhone. Det jobbes også med app til andre smarttelefoner.

Enkelt, morsomt og raskt

Cake it easy fungerer slik at du finner dine nærmeste bakere og kan velge blant deres kaker. Du kan tilpasse kakene etter eget ønske med fyll, størrelse og ulik pynt og gi kakene det lille ekstra til de spesielle anledningene. Du kan da ”bygge” din egen kake i ro og mak uten å måtte stresse i butikken. Det kan også legges eget bilde eller logo på kaken ved å laste opp fra telefonen eller på nettbutikken.

Bestillinger kan gjøres når som helst, uavhengig av bakerens åpningstider. På denne måten gjøres konditorienes produkter tilgjengelig døgnet rundt fra sofakroken, Galdhøpiggen eller hvor man måtte være. Du velger selv hvor og når man ønsker å hente kakene, eller om du vil ha de levert på døren.

”Cake it easy” er utviklet av bakersønnene Marius Sevaldsen (33) og Haakon Hals (31). Begge gründerne har ”vokst opp” i bakerier i henholdsvis Kristiansund og Oslo og har god kjennskap til bransjen de har utviklet tjenesten for. De ønsker å hjelpe kakekunder med enklere kakebestilling, samt hjelpe bakerbransjen ved å gjøre kakene deres mer tilgjengelig og synlig gjennom moderne teknologi.

Konkurranse i mai

Cake it easy feirer i disse dager sitt første år som Norges største portal for kakebestilling og holder en konkurranse i mai hvor man kan dele sitt morsomste kakespisebilde og vinne en tur til Paris med fransk konditorkurs.

Har du ikke et gøyalt kakespisebilde? Slå deg sammen med en venn, vær kreativ og lag et morsomt kakespisebilde. Få venner og bekjente til å stemme på ditt bilde. Enklere kan det ikke bli å vinne en tur til Paris!

Les mer om konkurransen her.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!