RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan DU bli «American Idol»

Sist oppdatert:
Nå kan du synge deg til topps i «American Idol» i Disneyworld.

(YEYE): Selv om ikke Ryan leder showet og Simon, Paula og Randy ikke sitter i dommerpanelet, så kan du nå delta i «American Idol» i Disneyworld i Florida.

Dette blir nemlig den nyeste attraksjonen i fornøyelsesparken, melder TV.com.

Disney og FremantleMedia, produsenten bak «American Idol», kan garantere at attraksjonen kommer til å følge samme oppsett som TV-suksessen, der besøkende går på audition, opptrer på scenen under konkurransen, blir dømt av et dommerpanel og stemt frem. Stemmegivningen vil foregå interaktivt og «live», med samme glamour, glitter og særegenhet som i «American Idol».

Deltakerne som får mest stemmer gjennom flere show, vil konkurrere i den store finalen mot slutten av dagen. I tillegg vil den som vinner, hver dag, være garantert en auditionplass i selve TV-showet. Dette betyr at de slipper de lange auditionkøene, men etter det stiller de likt som de andre deltakerne.

Keith Hindle, visepresident i FremantleMedia Enterprices, sier at dette vil bidra til et enda større publikum og interesse for «American Idol», spesielt siden det nå vil være noe som varer igjennom hele året. På TV går showet bare fra januar til mai.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere