*Nettavisen* Nyheter.

Nå kan du bli Cæsar-stjerne

Foto: Atle Bye (TV 2)

Hotel Cæsar jakter på nye stjerner til såpeserien, og du kan bli en av de heldige. Her søker du på jobben.

25.05.05 09:02

(SIDE2): Arbeidet med å få på plass neste års Cæsar-stjerner har pågått i månedsvis, men fortsatt leter produsentene etter nye skuespillere.

- Det er mange som slutter nå og det betyr at vi må besette flere både små og store roller, sier castingansvarlig Tina Wear i Cannibal Casting til side2.

Hun forteller videre at flere av rollene allerede er besatt, men at det er ikke snakk om noen kjente norske skuespillere.

Hvis du er interessert i en av de større rollene må en ha skuespillererfaring.

Mørk kvinne
- Det spilles inn en episode om dagen, så en må tåle et raskt tempo. Til de voksne rollene trenger vi flinke folk med erfaring, men av de yngre krever vi selvsagt mindre, fortsetter Wear.

Produsentene av Hotell Cæsar sliter med å finne en mørk kvinne på cirka 30 år som skal spille en av de nye hovedrollene i såpeserien.

Klikk på bildet for å forstørre.

Karakteren har ingen familiær tilknytning til noen på hotellet. Hun er en svært selvstendig og en lynende intelligent karrierekvinne. Kvinnen er andregenerasjons innvandrer som klarte å komme seg unna tvangsgifte.

Innspillingene begynner allerede til høsten, så nå begynner det virkelig å haste.

- Det er ikke lett å finne skuespillere i innvandrermiljøet. Men vi leter gjennom det som finnes av arkiver og i skuespillermiljøene, sier Tina Wear til side2.

Populær serie
«Hotel Cæsar» er hittil den største satsingen noensinne på norsk hverdagsdrama. Serien tar for seg intriger, maktkamp, tragedier, kjærlighet og gleder blant menneskene knyttet til hotellet.

Over 1000 episoder av «Hotel Cæsar» har gått på norske TV-skjermer siden den startet 24. oktober 1998.

Les alt om Hotell Cæsar her

Hvis du har gått glipp av de første episodene, ikke fortvil. TV 2 sender serien på nytt fra 30. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.