*Nettavisen* Nyheter.

Nå kan du bli Øya-redaktør

Foto: Tore Meek (Scanpix)

Stor Øya-konkurranse med fete premier!

20.05.09 15:22

(BIIPMAG): Øyafestivalen, Biip.no og BiipMag utfordrer deg til å være webredaktør for en måned! Vi er på jakt etter en initiativrik, skrivefør, kreativ og engasjert person til å slå seg løs på Øyas offisielle biip.no-gruppe. Du styrer innholdet og vil få litt ekstra innsikt i festivaldrift, PR-arbeid og annet snafs.

Har du nerver til dette?
Det vil til sammen være to redaktører som får prøve seg på biip.no, med hver sin måned. Du må gjerne ha med deg et team av dyktige skribenter.

Vi kjører en kåring første uka i august, der den redaktøren som har gjort best inntrykk får kontorplass i Øyas egen PR-brakke bak gjerdene under årets festival.

Vinneren får ta med seg to valgfrie medarbeidere og sammen vil dere få tilgang til å intervjue artistene, ta bilder fra pit'n og og generelt dekke festivalen etter eget hode - i dialog med Øyas PR- og markedssjef Jonas Prangerød og Arnt Andersen.

Jeg vil, jeg vil!
Allright, da sender du en kjapp intro av deg selv til erling@biip.no hvor du utdyper følgende:

- hvorfor er du rett person til å være redaktør?? Så enkelt. Legg i det hva du vil.

I juryen sitter Stormen (Biip.no), PR-sjef Jonas Prangerød (Øya) og markedssjef Arnt Andersen (Øya).

Begge redaktørene, juni og juli altså, vil etter endt jobb få 3 festivalpass. Så, uansett om du får være med og dekke festivalen eller ei - du kommer deg på Øya med et par kompiser!

Siste fra BiipMag.no: Sjekk forsiden nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag