RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du ringe gratis til flere

Foto: Shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Nå opprettes «storfamilien» også i den mobile verden.

NetCom melder i dag at de utvider sin «Trådløs Familie»-mulighet. «Trådløs familie» er en mulighet fra selskapet der opp til seks personer i samme familie kan ha abonnement som belastes samme faktura fra selskapet, og er motstykket til Telenors FriFamilie. Fordelen er at du da ikke betaler for å ringe eller sende meldinger med dine familiemedlemmer.

Det nye nå er at du kan lenke sammen to slike «Trådløs Familie»-pakker, slik at to familier kan ringe gratis til hverandre. Det betyr at for eksempel to vennefamilier kan kobles sammen.

- Familieforhold endres, nye etableres og de man ringer mest er ikke nødvendigvis samlet under ett tak hvor det er enkelt å dele faktura. Dette ønsker NetCom å ta på alvor, og utvider derfor Trådløs Familie slik at kostnaden med å holde kontakten med de nærmeste holdes nede, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i en pressemelding.

Bakgrunnen for utvidelsen skal være en undersøkelse selskapet har gjennomført som viser at 3 av 4 samtaler tas innenfor den nærmeste kretsen.

For å finne ut hva slags abonnement som passer best for deg, sjekk Post- og teletilsynets prisoversikt på Telepriser.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere