*Nettavisen* Nyheter.

Nå kan du ringe gratis til flere

Foto: Shutterstock (Shutterstock)

Nå opprettes «storfamilien» også i den mobile verden.

26.01.09 09:36

NetCom melder i dag at de utvider sin «Trådløs Familie»-mulighet. «Trådløs familie» er en mulighet fra selskapet der opp til seks personer i samme familie kan ha abonnement som belastes samme faktura fra selskapet, og er motstykket til Telenors FriFamilie. Fordelen er at du da ikke betaler for å ringe eller sende meldinger med dine familiemedlemmer.

Det nye nå er at du kan lenke sammen to slike «Trådløs Familie»-pakker, slik at to familier kan ringe gratis til hverandre. Det betyr at for eksempel to vennefamilier kan kobles sammen.

- Familieforhold endres, nye etableres og de man ringer mest er ikke nødvendigvis samlet under ett tak hvor det er enkelt å dele faktura. Dette ønsker NetCom å ta på alvor, og utvider derfor Trådløs Familie slik at kostnaden med å holde kontakten med de nærmeste holdes nede, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i en pressemelding.

Bakgrunnen for utvidelsen skal være en undersøkelse selskapet har gjennomført som viser at 3 av 4 samtaler tas innenfor den nærmeste kretsen.

For å finne ut hva slags abonnement som passer best for deg, sjekk Post- og teletilsynets prisoversikt på Telepriser.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.