RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du selge din X-boks

Halo
Halo
Sist oppdatert:
Halo har kommet på PC. Ta turen til nærmeste rubrikkmarked og selg X-boksen din. Dette er faktisk bedre enn konsollversjonen.

Halo. En drøm av et spill når det kom på X-boks, og kanskje det aller beste førstepersonsskytespillet noen gang. Her var det en gjennomtenkt historie, spillbarhet til tusen og grafikk du virkelig siklet av.

Problemet var bare at det var på X-boks. Noe som betydde en stor investering for folk flest.

Dæ var da og itte nå.

Her er spillet på PC. I en svært god drakt. Enspillerversjonen av Halo er nesten likt som det var på X-boks. Du er hundrevis av år fram i tiden og er Master Chief - en supersoldat. Du slåss mot en merkelig rase kalt the Covenant. Du krasjer på en merkelig planet og oppdager mysterie etter mysterie.

Grafikken er utrolig, og bedre enn den var på X-boks (kun landskapet, resten er faktisk likt - x-boks er tross alt bare PC i en boks), selv om du trenger en virkelig god PC for å kjøre spillet.

Det som gjør Halo virkelig bra er de små tingene - du kan kun ha to våpen (hvor latterlig er det egentlig at du i andre spill kan ha fjorten forskjellige tunge våpen med deg til enhver tid) og selve helse-systemet er svært godt gjennomført. Dine motstandere oppfører seg som om de var virkelige vesener, og løper etter lyder (eller vekk fra lyder) - og du kan faktisk høre at de roper når de er på jakt etter deg.

Kontrollen på PC er også en drøm, og å styre med mus/keyboard er bedre enn de aller fleste andre spill som Halo konkurrerer med.

Hva er så nytt? Jo, du kan lagre så mange ganger du vil - og spillet er mye raskere enn i X-boksversjonen. I tillegg er selvfølgelig nok multiplayer-versjonen relativt ny, du får ingen co-play som i x-boksversjonen - men alt annet du egentlig kan be om. Du trenger en god maskin, men det fungerer bra.

Halo er bedre på PC enn på X-boks, og på X-boks var det et av tidenes spill. Du kan gjette selv om det er en anbefaling eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere