*Nettavisen* Nyheter.

Nå kan du spille ekte luftgitar

Endelig kan du dyrke luftgitaristen i deg. Nå kommer verdens beste partyspill. Se video!

10.01.08 08:29

LAS VEGAS (Nettavisen): De fleste av oss har gått rundt med en liten gitarist i magen. Mangel på egenskaper eller tid til trening fører likevel til at de færreste av oss faktisk kan skryte av våre gitaregenskaper.

Dette faktumet har ført til den enorme suksessen til spillet Guitar Hero.

Nå trekkes Guitar Hero-konseptet enda lenger. Activision har nemlig inngått et samarbeid med leketøysprodusenten Jada om å lage «Guitar Hero: Air Guitar Rocker».

SE VIDEO I BUNNEN AV SAKEN!

Kort sagt er dette en liten beltespenne-lignende dings du fester i beltet ditt og som registrerer bevegelser du har med armen. På den måten kan den registrere dine gitarbevegelser. Disse blir så tolket og sendt ut gjennom en liten høyttaler, som lager kjente gitarriff ut av det hele.

Du kan selv velge om du vil spille raskt eller sakte, men bommer du på rytmen, kommer det stort sett bare ulyder ut av boksen. Denne kan også kobles på en skikkelig forsterker.

Dingsen er totalt frittstående, noe som betyr at du ikke trenger å eie en Playstation, Xbox eller Wii for å kunne nyte godt av dette festspillet.

Dessverre er det bare ti sanger, eller rettere sagt riff, som følger med, men utviklerne har planer om å selge mange forskjellige ekstra sanger når den dukker opp i mars.

Prisen for herligheten er kanskje det beste. I USA vil prisen bare bli 30 dollar. Det vil trolig bety en norsk pris på rundt 250 kroner.

Under kan du se hvordan dette fungerer i praksis.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.