Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du stemme på Årets navn

De nominerte til Årets navn i Groruddalen er klare. Nå kan du være med og bestemme.

GRORUDDALEN: Skal vinneren hete Jamil Syed, Pål Eriksen, Glenn Kleven eller Sonja Eivindson? Lokalavisen Groruddalen fortsetter kåringen av Årets navn i Groruddalen 2009 i samarbeid med våre lesere.

I desember inviterte vi leserne til å nominere kandidater. Og gode forslag har kommet inn både på mail, e-post og i konvolutter.

På bakgrunn av forslagene har redaksjonen plukket ut fire kandidater som alle innbyggere i Groruddalen nå inviteres til å stemme på.

Mange gode kandidater

Igjen var det en vanskelig jobb å plukke ut bare fire kandidater til avstemningen.

Etter en lang diskusjon kom vi likevel frem til fire personer som alle har gjort noe positivt for Groruddalen i 2009. En som har lagt ned et stort engasjement for sitt nærmiljø.

Nå er det opp til deg som leser å bestemme hvem som blir Årets navn i 2009.

STEM HER!

De nominerte er ildsjel bak «Jul for alle» Jamil Syed, engasjert ungdomsarbeider Pål Eriksen, Linderud Greis suksesstrener Glenn Kleven og den gode hjelperen Sonja Eivindson på Tveten gård. De er fire helt forskjellige kandidater som alle har gledet andre i Groruddalen i løpet av året som nå er omme. Den som får flest stemmer mottar en hedersbevisning, samt 25.000 kroner fra Alna Senter som går til et veldedig formål.

Stem og vinn

Du som leser skal også belønnes for ditt engasjement. Vi trekker ut fem som får flakslodd.

STEM HER!

Fjorårets kåring var en stor suksess med overveldende respons. Vi håper på like stor interesse nå. Stem frem din favoritt!