Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer Beckham-veska

Victoria Beckham så sliten, men glad ut da hun viste frem sin nyeste kolleksjon.

(SIDE2): Victoria Beckham imponerte motepressen da hun presenterte sin siste kolleksjon under moteuken i New York søndag.

Dermed er fotballfruen ett steg nærmere drømmen om å bli ansett som ikke bare en kjendis, men som en seriøs designer.

Bruksvennlig
Vår- og sommerkolleksjonen Beckham viste, er designerens femte. Som hennes forrige kolleksjon var stikkordene for kjolene enkelhet, renhet og bruksvennlighet. Den nøytrale paletten hadde innslag av sterke farger, som gul og lilla, og 36-åringen hadde tatt noen spreke materialvalg i form av glitrende sølvkjoler - noe som ga kolleksjonen litt mer edge.

Det var også tydelig at Beckham, som flere andre designere, har latt seg inspirert av TV-serien «Mad Men». Flere av kjolene hadde 60-tallsstil.

Se flere bilder fra kolleksjonen i bildekarusellen nederst i saken!

Veskedronningen
Nytt for sesongen var veskene, som både kom i maskuline og romslige utgaver, samt i små og elegante. Det kom ikke som noen stor overraskelse at Beckham nå har designet vesker, hun har selv en solid kolleksjon med designerelementer i skapet sitt hjemme.

Veskene fikk nesten mer oppmerksomhet enn klærne, og designeren hadde selvfølgelig oppkalt en av veskene etter seg, «The Victoria bag». Denne kommer kun i én nyanse, nemlig benfarget.

Designeren selv så sliten ut der hun på første rad fulgte nøye med på sine modeller. Beckham, som tidligere har fått mye kritikk for sin tynne figur, hadde nektet radmagre modeller å gå med klærne hennes på catwalken.

Selv hadde Beckham på seg et enkelt, sort antrekk, og var akkurat sånn passe anonym - som en designer skal være. Det var liten tvil om at de siste dagene har vært strevsomme for fru Beckham, men nå er det heller ingen lek å skulle forberede en visning under moteuken i New York.

(artikkelen fortetter under bildet)

Mangler personlighet
Side2 synes kolleksjonen manglet noe personlighet. Detaljbruken i plaggene er god, og de elegante silhuettene vakre på en perfekt kropp. Det er ikke til å komme utenom at selv om plaggene i seg selv er svært bruksvennlige, er det ikke alle dette vil se bra ut på.

Det er liten tvil om at designeren, designer nettopp til sine A-kunder som Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow og Eva Longoria Parker. Spesielt prisnivået reflekterer dette. Du må ut med mellom 7500 til 9500 kroner for en av Beckhams kreasjoner.

SE FLERE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:

3714

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget