RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Infinity Ward/Activision)

Nå kommer doble våpen

Sist oppdatert:
Kulene skal sprute i årets store skytespill.

For alle som gleder seg til Modern Warfare 2, så har Infinity Ward nettopp sluppet meget gode nyheter: I spillet vil det bli mulig å benytte seg av to Desert Eagle-pistoler!

Dette vil så vidt vi forstå dukke opp som en egen multiplayer-perk som får navnet Akimbo.

Men om en skulle tro at to 50 kalibers pistoler kan bli litt i overkant, så gir Robert Bowling gir klar beskjed om at dette ikke blir det nye supervåpenet.

- For å roe ned noen som er redd for at dette skal bli for mye: Akimbo er begrenset og balansert, akuratt som alt annet i spillet. Det er begrenset til pistoler, det er vanskeligere å sikte med - og du kan ikke sikte ned langs løpet (aim down sight) siden du har et våpen i hver hånd. Så ikke freak helt ut før du ser det i aksjon, skriver han på forumet til spillet.

Ifølge PR News kan vi regne med å se det demonstrert i neste trailer/teaser fra spillet. Under kan du se den første multiplayer-traileren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere