*Nettavisen* Nyheter.

Nå kommer naken-Idol

Bedre til å strippe enn til å synge? Da kan naken-Idol være noe for deg.

20.10.07 17:20

(SIDE2): På nettsiden darestars.com kan du også bli et Idol – et naken-Idol, vel å merke.

I USA er det nå lansert en helt ny talentkonkurranse av den litt mer dristige typen, sammenlignet med talentprogrammer som Idol og Simon Cowells «The X-Factor».

Penis-maling
Deltakerne i naken-Idol kan legge ut dristige auditions i form av bilder eller video på nettsiden.

Blant nettsidens favoritter finner vi kanadiske «Stu». Han viser fram sine bulende muskler innsmurt i olje - før han maler på et lerret ved å bruke absolutt alle kroppsdelene.

Nettsidens medlemmer har også rangert «Maxine» høyt. Hun bruker blant rockering og står på hodet mens hun gradvis blir kvitt skoleuniformen.

Les også:Leverer nyheter nakne

TV-stjerne?
Deltakerne kan ikke vinne noen plateinnspilling, men får muligheten til å få en rolle i TV-piloten «Nude». TV-serien skal etter planen spilles inn i 2008, og skal vises på en av de store TV-kanalene i USA.

Hvor nakne rolleinnehaverne skal være eller hva slags karakter TV-serien har, sier hjemmesiden ingenting om...

Les også:Frøkenenes mange naken-problemer

I motsetning til vanlig Idol gir naken-Idol ikke bare én, men mange sjansen til å bli stjerne. TV-serien «Nude» leter nemlig etter fire hovedroller, to store biroller i tillegg til mange gjesteopptredener.

Ingen sex
Deltakerne i naken-Idol får vise sine ferdigheter i så mangt – alt fra stripping, lap dance og jentekos til sine humoristiske evner.

Naken-Idol tillater ingen form for seksuell akt eller masturbering, men oppfordrer alle former, raser og kjønn til å vise sine talenter i minst mulig klær.

Mer interessert i vanlig Idol?Sjekk ut Side2s Idol-side

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.