RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kommer supermodellen

TIL NORGE: Verdens best betalte mannlige supermodell gjester Norge i august. Marcus Schenkenberg er kjent for sin vaskebrettmage...(Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde).
TIL NORGE: Verdens best betalte mannlige supermodell gjester Norge i august. Marcus Schenkenberg er kjent for sin vaskebrettmage...(Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde). (Getty Images / Scanpix)
Sist oppdatert:
Husker du 90-tallets største mannlige supermodell? Til høsten kommer han til Bergen.

(SIDE2): Det er veldedighetsarrangementet «Hollywood i Bergen» som har hanket inn den svenske supermodell og skuespiller Marcus Schenkenberg (39) og hans berømte vaskebrettmage til showet i august.

- Schenkenberg er guds gave til kvinnen, og skal nå vise seg fram i shorts til bergensdamene, sier arrangør Alexander Solberg i en pressemelding.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gresk gud?
Marcus gjorde unge og eldre kvinner smårare da han dukket opp på diverse store reklameplakater landet over. Det var for motegiganten Calvin Klein at han ble deres kropp og ansikt utad - kun i ført boksershorts selvsagt...

Svensken kan beskrives som en blanding av skandinavisk skjønnhet og gresk gud - og han er fremdeles en aktiv modell og skuespiller.

Les også: Vaskebrettmodell i «Terminator 4»

Flere kjendiser
Årets «Hollywood i Bergen» går av stabelen 14. og 15. august og det er ventet høy stjernefaktor - Paula Trickey, Josh Henderson, Adrian R´Mante og Wesley Jonathan er bare noen av navnene som er bekreftet. Schenkenberg er dermed i godt selskap når basketballkampen spilles i Haukelandshallen.

Les også: Flørtete Frue-stjerne til Norge

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere