RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kommer wiibratoren

Sist oppdatert:
Hvem sier at dataspill kun er for gutter?

(Spillmagasinet): Det tyske firmaet Oioo lanserer antakelig historiens mest spesielle tilleggsutstyr til Nintendo Wii, sexleketøy til både han og henne.

Produktets fulle navn er WiibratorLink og skal ifølge denne nettsiden lanseres den 9. september 2008. Det søkes for øvrig etter menn og kvinner til en reklame.

MER FRA SPILLMAGASINET:

- Englands fineste rumpe bak Wii Fit
- Nå skal alle vise stumpen
- De 25 mest sexy spilljentene

Om eller hvordan wiibratoren skal fungere sammen med et spill er uvisst, men det kan jo tenkes at dildoen får følge av et interaktiv spill eller film som tar i bruk kontrollerens vibrerende kvaliteter ...

Enkelte eiere av Nintendo Wii har tidligere antydet at kontrolleren vibrerer ikke helt ulikt en vanlig vibrator, og ifølge nettsiden Gizmodo.com er ikke det langt fra sannheten. Det er nemlig selskapet Immersion som står bak den dirrende teknologien i Wiimoten, det samme selskapet som leverer innmaten til diverse vibratorer i salg.

Slik får du «iGasme»

Wiibratoren er slett ikke det første produktet av sitt slag. Nettsiden www.wiildo.com har eksistert en stund, men siden anses mest for å være en spøk og har ingen lanseringsdato foruten «kommer snart».

Det er heller ikke bare spillere som får gleden av et utvalg «acsexsory». Vibratoren OhMiBod er etter sigende det perfekte leketøyet for single jenter eller jenter som bare ønsker litt musikalsk nytelse, skriver Yeye.no.

Ny «dildonikk»

Under messen Arse Elektronika i San Francisco dukker det årlig opp mer eller mindre interessant «dildonikk» (sammensatt av ordene dildo og elektronikk).

Det er blant annet utviklet en vibrator som er koblet til U.S. Geological Survey og som kun vibrerer når det registreres et jordskjelv.

En annen dildo er knyttet til politiske og sosiale fakta. Dersom du stiller den inn på en toleransegrense på for eksempel to sivile dødsfall i Irak, slutter den å fungere dersom tre eller flere sivilister dør. Ganske skremmende.

Les flere spillsaker på våre spillsider

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere