RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå lager han klokker også

Sist oppdatert:
Superstjernen boltrer seg på stadig nye design-arenaer.

(LXUS.no) Nylig lanserte han en egen iPod-kolleksjon med Swarovski-krystaller til inntekt for sitt hiv- og aidsfond. Nå har poplegenden Sir Elton John laget eksklusive armbåndsur til inntekt for samme, gode formål.

LES OGSÅ:
Sniktitt på norsk smykkekolleksjon
Slik er klokketrendene for 2009

Superstjernen har slått seg sammen med det tradisjonsrike smykke- og klokkehuset Chopard, og laget en klokke som vil få alle bling-elskere til å bli både rørte og glade på en gang. Klokken har skive i enten hvitt eller rosa gull besatt med luksusriøse juveler, klokkerem i krokodilleskinn og juvel-besatt ramme.

Til et god formål

Klokken kan skaffes i tre forskjellige farger - rosa, brun og sort - og deler av inntektene fra salget vil bli donert til Elton John Aids Foundation.

Mens Elton John er best kjent for superhits som "Your Song" og "Crocodile Rock", er franske Chopard blant annet kjent for sine "Happy Diamonds"-smykkekolleksjoner og fantastiske armbåndsur. Vi regner med at Chopard pluss Sir Elton er lik sant...

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere