RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ABC

Nå må hun ha livvakt

Sist oppdatert:
Bevæpnet «Skal vi danse»-fan arrestert like ved dansegulvet.

(SIDE2:) Den amerikanske OL-turnmesteren Shawn Johnson har fått mye oppmerksomhet etter at hun i forrige måned begynte å svinge seg i amerikanske «Skal vi danse».

Snek seg inn
Men økt kjendisstatus er ikke risikofritt, og denne uken kunne det gått ille for 17-åringen, melder 730.no .

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I går, torsdag, ble det kjent at en mann ble arrestert tirsdag morgen da han forsøke å snike seg inn i CBS-lokalene til «Dancing With The Stars», som serien heter i USA.

Personen hevder det er meningen at han skal være sammen med Johnson, og Los Angeles-politiet frykter at mannen er villig til å gjøre det meste for å få innfridd sitt ønske.

I hans bil fant de gaffertape, en ladet .45 kaliber revolver, en hagle og flere kjærlighetsbrev til Johnson, skriver TMZ.

Video: SE SHAWN TA EN LEKKER FOXTROT

- Passes på
Den mistenkte, Robert O'Ryan, skal ha pakket alle sine eiendeler og kjørt fra Florida til California for å bli sammen med den unge idrettsutøveren. 36-åringen hevder Johnson kommuniserer med ham via TV-apparatet og ekstrasensorisk persepsjon (ESP).

Ifølge nettstedet bodde O'Ryan i et mobilt Florida-hjem i en trailerpark, før han nylig flyttet inn hos moren sin. Naboer forteller at sist de så ham, snakket han til et tre.

Shawn Johnson fortsetter som vanlig i «Skal vi danse», men nå med en gedigen livvakt i hælene.

Video: SE LIL' KIM OG KJENDIS-PLAYMATE I AKSJON

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere