Gå til sidens hovedinnhold

– Nå må noe skje for syklistene

Leder av St. Hanshaugen Venstre, Jan-Petter Holtedahl, har sammen med Oslo Venstre klare mål som skal bedre syklistenes hverdag i byen.

ST. HANSHAUGEN: Det er etter innspill fra St. Hanshaugen Venstre at Oslo Venstre har tatt opp konkrete mål for gjennomføring av sykkelveinett og å bedre syklistenes forhold i hovedstaden på partiets landsmøte.

– Vi vil ha sykkelveinettet klart innen sommeren 2012, og en prosjektgruppe bør opprettes for å ivareta sykkelmeldingen, snarest, sier en engasjert syklist og lokalpolitiker.’

– Blir det bedre kår for syklistene i hele byen, blir det bra her også, sier han videre der han står med sykkelen i krysset Ullevålsveien Waldemar Thranes gate. Han mener at det å opprette en egen sykkeletat ikke er veien å gå, men er fornøyd med flere innspill om syklistenes hverdag som byrådet tar opp.

– Det er viktigere å få til en prosjektguppe som jobber med å få gjennom helt konkrete tiltak som er slått fast i sykkelmedlingen, sier han og forventer at alt er på plass i 2015. Venstre seiler videre på sykkelparti-bølgen, og det er ingen tvil om er Holtedahl er partiet tro.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen