*Nettavisen* Nyheter.

Nå setter hun standarden

Foto: (Splash/Getty)

Sjekk «Harry Potter»-stjernens trendy stil.

(SIDE2): Mye tyder på at Emma Watson er på vei til å bli britenes nye stilikon.

Se flere bilder av Emma Watsons gjennomførte stil i bildekarusellen nederst i saken!

Den siste tiden har den kortklipte skuespilleren stilt opp i det ene trendy antrekket etter det andre, og det er med stor selvsikkerhet hun poserer på den røde løperen.

- Når jeg fikk sjansen
Watson sjokkerte mange da hun tidligere i år lot lokkene falle, og la ut et bilde av seg selv med den nye frisyren på Twitter.

- I ni år var jeg kontraktsmessig bundet til å ikke klippe håret, ikke sole meg. Alt det normale jenter gjør. Når jeg fikk sjansen til å forandre utseendet mitt, er dette er hva jeg gjorde, har Emma Watson uttalt til Britiske Vogue.

Les også: Sjekk forandringen!

Rocka og sexy
Og det er mye som tyder på at dette var et klokt valg av Watson.

Skuespilleren fremstår som mer voksen, og den korte klippen gir henne et sofistikert uttrykk. Watson har også greid å matche frisyren til sin nye klesstil, som både er sexy og rocka.

Hun fronter desemberutgaven av motemagasinet Vogue. Hun er også å se i en stor bildeserie inne i magasinet, og de vakre bildene er tatt av den anerkjente motefotografen Mario Testino.

Tro mot Burberry
De siste dagene har Watson vært travelt opptatt med filmpremierer og talkshowbesøk i USA - og da kan man tydelig se at Watson har fått en mer definert og gjennomført stil.

Som modell for Burberrys høst- og vinterkampanje er det ikke så merkelig at Watson velger dette merket når hun skal befinne seg i rampelyset. Skuespilleren er spesielt hekta på Burberry jakker, og har båret minst tre ulike typer under sitt USA-opphold.

Les også:Se, Emma poserer med lillebror

Det er spesielt jakken av merket Burberry Bespoke som får mye oppmerksomhet, da Watson skal være den første kjendisen til å bli observert i den lekre trenchcoaten.

Hun har også vært tro mot sin Burberry veske i strikk og nagler, som er med på å definere hennes rocka uttrykk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Med lånte klær
Skuespilleren har tidligere uttalt at hun de først årene i rampelyset, hadde vanskeligheter med å kle seg til den røde løperen.

Hun lånte visstnok klær av sine stemor når hun måtte stille opp på Harry Potter-oppdrag, og det med varierende resultater. Det tok derimot ikke lenge før store designhus som Chanel ønsket å kle opp den søte barnestjernen, noe som gjorde at hun så mer komfortabel ut i blitzregnet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Ungdommelig, rocka og sexy
I dag ser det derimot ikke ut til at Watson sliter, rent stilmessig sett.

Suespilleren har en rocka stil med innslag av sofistikert eleganse. Hun kombinerer gjerne en feminine kjole med kraftige sko, og tillater seg selv å stille i sexy antrekk med ungdommelig preg.

Watson har også designet sin egen øko-vennlige kolleksjon for People Tree, og hun poserte selv med klærne i en reklamekampanje.

Les også:Se Emmas nye kolleksjon

SE FLERE BILDER AV EMMA WATSON HER:

3905

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.