RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå sier hun unnskyld

Foto: MARK WILSON (AFP)
Fru Schwarzenegger sier offentlig unnskyld etter lovbrudd.

Californias førstedame, Maria Shriver, har lagt ut en offentlig beklagelse for sine lovbrudd.

Nettavisen skrev onsdag om kona til guvernør Arnold Schwarsenegger som hadde blitt fotografert flere ganger mens hun kjørte bil og snakket i mobiltelefonen. Noe som hennes ektemann hadde gjort ulovlig i 2008.

Arnold takket
Det var nettstedet TMZ som avslørte Shriver med den ene hånda på rattet og den andre på mobiltelefonen.

«Takk for at dere gjøre meg oppmerksom på hennes lovbrudd. Det vil bli en hurtig reaksjon» skrev den verdenskjente skuespilleren og guvernøren på Twitter.

Nå har hovedpersonen selv lagt ut en beklagelse, og bruker samtidig muligheten til å reklamere for kvinnekonferansen hun og Arnold er med å arrangere.

FØRSTEDAME: Maria Shriver er det nærmeste de kommer kongelig i California. Hun er medlem av Kennedy-klanen, en tv-profil i NBC i mange år, og gift med guvernør, skuespiller og superkjendis Arnold Schwarzenegger.
FØRSTEDAME: Maria Shriver er det nærmeste de kommer kongelig i California. Hun er medlem av Kennedy-klanen, en tv-profil i NBC i mange år, og gift med guvernør, skuespiller og superkjendis Arnold Schwarzenegger.

God PR
«Unnskyld. Jeg vil donere min gamle favorittmobil til Women’s Conference partner Verizon gjennom deres HopeLine-program til støtte for nasjonale voldsmottak. Jeg inviterer alle som vil gjenbruke deres mobil til å gjøre det samme» skriver Shriver på hjemmesiden til Womens Conference.

Deretter skriver Shriver: «Det er min versjon av hurtig reaksjon med et høyere mål» med henvisning til ektemannens løfte om «rask reaksjon» overfor kona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere