RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Nå skal ALLE ha det...

Sist oppdatert:
Dette gjør Brad og gutta sexy.

(SIDE2): Den metroseksuelle mannen er for lengst borte - nå skal menn være menn igjen. Heldigvis!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Hipt blant rockere og skuespillere
Det råder en sterk trend blant stjernene i Hollywood akkurat nå - og spesielt blant de eldste skuespillerne. Ser du hva de kjekke karene ikke klarer seg uten her?

Gammel eller ung, blond, mørk eller grå - alle sparer til skjegg i Hollywood nå. Skuespillere, artister og til og med fotballidoler har kastet seg på den nyeste trenden for menn; helskjegg.

Brad Pitt var blant skuespillerne som først fulgte den metroseksuelle trenden da den kom for noen år tilbake, og han er også nå blant de første til å kaste seg på den nye trenden. Med rocketrenden har det lange helskjegget kommet for fullt.

Antonio Banderas, Colin Farrell, Sean Penn, Dustin Hoffman, Hugh Jackman, Hugh Laurie, Jack Osbourne, Keanu Reeves, Rhys Ifans, Russell Brand og Russell Crowe er bare noen av dem som nå er hekta på den nye skjeggtrenden.

Artikkelen fortsetter under bildet

Naturlig
Sammen med den nye skjeggetrenden er også hatt, slitte jeans, grove boots, skjerf, solbriller og skinnjakker med på å gjøre mannen trendy. Og det viktigste av alt, antrekkene og ikke minst skjegget skal ikke se for stylet ut. Det skal være naturlig og laidback. Det betyr at helskjegget egentlig ikke bør trimmes, i hvert fall ikke for mye. Skjegget kan gjerne være langt som hos Keanu Reeves, eller kortere som hos Colin Farrell. Valget er ditt, mann!

Se flere bilder av stjerner med skjegg i bildekarusellen lenger ned

2274

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere