RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Nå skal det være STORT

Glem små nesten usynlige tatoveringer.

(SIDE2): Tatoveringer er mer populært enn noensinne – og jo større, jo bedre.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Personlig vri
Det skal være stort, gjennomført, personlig og gjerne dekke hele kroppen. Tatoveringer er stort blant stjerne, og nå eksploderer antallet tatoveringer også her til lands.

– Det har blitt klart mer populært med tatoveringer de siste årene. Vi ser at folk vil ha mer modne og gjennomtenkte motiver enn før. Det skal være unikt, personlig og ofte større enn det som var standard før, sier Tom-Erik Johansen, daglig leder på House of Pain i Oslo til NTB, ifølge Aftenposten.

Les også: Hvem har flest?

Bruk god tid
Viktigere enn noen gang er det også å få sin helt personlige vri, og nettstedet tatoveringsguiden.com gir deg derfor tips på veien til å få en original tatovering du kan være stolt av.

Går du rett til tatovøren og søker etter tatoveringsdesign, risikerer du å få samme design som mange andre. Bruk heller god tid på å finne tatoveringen. Selv om tatoveringer kan fjernes, er det meningen at den skal være der for resten av livet. Skal du finne et unikt design, er det viktig at du bruker god tid, og tenker godt igjennom hva du vil ha før du går til tatovøren.

Bruke god tid på å finne originale tatoveringer som forteller noe om deg personlig, hvis ikke så kan du like så godt la være å tatovere deg. En tatovering forteller noe om deg og din tilhørighet.

Vær din egen designer
Ønsker du å bruke mye penger kan du ansette en tatoveringsdesigner som kan lage en original tatovering for deg. Men dette kan bli dyrt, dersom resultatet skal bli bra. Hva med å prøve selv? Eller få en venn til å gjøre det?

Lag på nettet
Tattoo-Me-Now er blitt den mest attraktive hjemmesiden for folk som ønsker seg en ny tatovering. De har en av verdens største samlinger med prisbelønnede originale tatoveringsdesign. Sannsynligheten for at det finnes andre som ender opp med det eksakt samme designet som deg er svært liten. Du kan nemlig modifisere designene på Tattoo-Me-Now og sette ditt personlige preg på dem. For eksempel kan tatoveringen være i en hvilken som helst farge og størrelse, og du kan gjøre modifikasjoner på selve tatoveringsdesignene.

Resultatet blir et helt unikt tatoveringsdesign som du kan være stolt av resten av livet.

Se bilder av kjendiser med tatoveringer lenger ned!

2120

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere