*Nettavisen* Nyheter.

Nå skal du ha bling-bling nedentil

Foto: (Thinkstock)

Har du hørt om «boyzilian» eller å få «jazzle» opp kjønnsorganet ditt?

(SIDE2): Vi bruker stadig mer tid og penger for å se bra ut, også da det gjelder området «der nede».

Også for gutta
At mange kvinner får utført brasiliansk voksing, altså fjerning av kjønnshår, er ikke noe nytt. Men nå er det også blitt populært å få påsatt diamant-lignende steiner på venusberget etter at de har fjernet håret der nede.

Trenden kalles for «vajazzle» og er blitt et vanlig fenomen i USA, skriver ekstrabladet.dk. Enkelt forklart går det ut på å lime glitrende steiner på huden i underlivet. Du kan selv velge blant mellom ulike figurer, farger og størrelser.

Det er ikke bare kvinnene som er opptatt av å se bra ut under klærne. Nå kan også gutta få både en «boyzilian» som da er svaret på voksing av kjønnshår. Ønsker de å pynte opp med bling-bling kalles dette «pejazzle» og det er særlig i det homofile miljøet dette er populært.

Pass på!
Du skal allikevel være forsiktig med å jåle deg for mye når det gjelder kjønnsorganet ditt. En amerikansk studie viser nemlig en økning blant kvinner som må ta en tur til legen fordi de har fått rifter eller infeksjoner etter at de konstant trimmer hårene der nede. Undersøkelsen avslører også at i USA må 16.000 mennesker hvert år videre til sykehuset på grunn av skader mellom beina.

Men det er allikevel flest menn som havner på sykesenga. Hele 70 prosent av de som kommer inn med skader på kjønnsorganet er menn og det er de mellom 18 og 28 år som oftest blir skadet. Dette er ikke fordi man har barbert seg nedentil eller lignende, men fordi man har hatt uhell under trening eller andre sportslige aktiviteter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.