RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal du ha pannelugg

Sist oppdatert:
Årets hårmote er inspirert av fem sterke motekonsepter. La deg inspirere og finn din stil!

OSLO (SIDE2): Hårpleieserien Schwartzkopf har ved hjelp av et håndplukket team frisører, definert fem essensielle hårstiler for våren og sommeren 2010. Disse ble presentert på et pressemøte i Schwarzkopfs egen salong i Oslo, og Side2 var til stede for å se hva vi har i vente på hårfronten denne sesongen.

Se bilder av årets hårmote nerders i saken – og finn din stil!

Årets hårmote er svært variert, men en ting er sikkert – du skal ha pannelugg. Denne kan være både kort, lang, tilfeldig eller stramt klippet – valget er ditt.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Inspirasjon fra catwalken
Frisører som har skapt de fem «lookene» har hentet inspirasjon fra moteukene i London, Paris, Milano og New York. Selv med klare likhetstrekk er de fem stilene svært forskjellige, både når det gjelder form, farge og struktur.

Les også: Årets hårtrender

FINN DIN FAVORITT-STIL:

Budoar
Denne «looken» er både sexy og glamorøs. Håret er mykt og voluminøst – og det er mye tekstur. Dette er både en sensuell og romantisk «look».

Mens formene på denne klippen er myke, er fargene dype. Vinrødt, kobber og fyldige brunfarger skal gjenskape boudoir-følelsen.

Cyber Sport
Denne trenden viser sterke farger og kraftfulle former. De sterke fargene brukes for å skape glans, og man prøver å etterligne de kunstige materialene som bruke i sportsklær. Frisyrene har et futuristisk preg, med lang pannelugg og rette lengder.

Grunnfargen er svart, men fargen kombineres med avatarinspirerte røde, oransje og blå nyanser – for å skape sterke kontraster.

Uniform
Den glamorøse militærlooken har en sexy touch – akkurat som kolleksjonen på catwalken. Frisyrene har en unisex «look», med rette linjer og markerte former. Her er det mye korte konturer og myke undercuts.

Fargene er uniforminspirerte. Grunnfargen er svart, med innslag av grønne, blå og grå nyanser.

New Rebel
Som navnet tilsier er denne frisyren også umedgjørlig (rebellious), men fordelen er at det er en lettstelt «look». Det er mye volum, med myke former og innslag av rock.

Fargespekteret går fra sobelfarget til lysbrune nyanser. Fargeteknikkene er eksperimentelle, noe som gjør at frisyrene fremstår som kraftfulle, men allikevel svært brukervennlige.

Punk Goddess
Følger du denne stilen skal håret være langt og oppklipt. Graderte lengder, undercuts og volum er kjennetegnet. Allikevel skal håret være glansfullt – noe som gjør at god og riktig farge blir essensielt.

FINN DIN STIL HER:

2977


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere