*Nettavisen* Nyheter.

Nå skal Hades dø

«Titan Quest» er tilbake.

08.03.07 10:09

(Spillmagasinet): Actionrollespillet «Titan Quest» var en av de mest positive spilloverraskelsene i 2006.

I spillet, som stort sett går ut på å trykke på venstre museknapp, skal du rusle rundt i antikkens Hellas, være mektig, og kverke monstre ved hjelp magier eller våpen med navn som «Ultimate destructor sword of Doom».

Nytt kapittel

Utvidelsespakken, «Titan Quest: Immortal Throne», byr på mer av det samme. I tillegg til det obligatoriske, som nye (og barske) våpen og fiender, inneholder pakken blant annet et splitter nytt 10-12 timer langt kapittel.

«Immortal Throne byr på den ene grafiske perlen etter den andre.»

Denne gangen er det dødsguden Hades som skal få smake kaldt stål og heftig magi, og turen ned til ham er flottere enn noe av det originalen har å varte opp med. De nye områdene i «Immortal Throne» byr på den ene grafiske perlen etter den andre.

Dessverre er de ikke like artige som de i «Titan Quest». Etterhvert begynner områdene å gå på auto-pilot, du serveres tilnærmet like fiender i omgivelser som ligner veldig på hverandre. Heldigvis blir aldri spillet direkte kjedelig, det blir bare mindre morsomt.

Nye ferdigheter

Den andre store nyheten er at figurene dine kan lære seg mer magi og flere ferdigheter. Disse henter inspirasjon fra drømmenes verden og er mer rock ’n roll enn alle de andre til sammen.

Blant annet kan folkene din bevege seg fortere, sende ut sjokkbølger som skader alt som er i nærheten, og mye, mye mer. Det er verdt å lage en ny figur bare for å leke seg med de nye egenskapene.

Etterlengtede funksjoner

Utviklerne har også implementert diverse etterlengtede funksjoner. Nå kan du blant annet lagre gjenstandene dine i noen av byene (noe som frigjør plass i ryggsekken til figuren), og få spillet til å plassere tingene i ryggsekkene dine mest mulig effektivt.

Likevel, dette er ting som burde vært med i en patch og ikke i en utvidelsespakke.

For fansen

Har du kjempelyst på mer «Titan Quest», er «Immortal Throne» perfekt. Det nye kapittelet er akkurat passe artig, og de nye ferdighetene byr på mye moro.

De som er lei bør derimot styre langt, langt unna.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.