RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nå skal han selge...

Sist oppdatert:
Pete Doherty kaster seg på kjendisdesign-bølgen.

(SIDE2): Pete Doherty (31) skal lansere en smykkekolleksjon sammen med den britiske designeren Hannah Martin (29), skriver magasinet NME.

Personlig stil
Han har kalt kolleksjonen «Albion Trinketry». Den består av 15 ulike tilbehør som blant annet klokkekjede, mansjettknapper, ringer og kjede til slips.

Ifølge magasinet har Babyshambles-vokalisten blitt inspirert av sin egen stil, og personifisert sine egne antikke smykkefunn.

Rocka smykker
Londonbaserte Hannah Martin er kjent for sine smykker - som hun kreerer hovedsakelig for menn, men det er smykker like gjerne kvinner kan bruke. David Beckham har blant annet vært modell prydet med hennes halskjede. Madonna, modell Agyness Deyn, Pink og Angelina Jolie er alle store fan av hennes håndverk.

Martin er utdannet ved St. Martins i den britiske hovedstaden, og har selv uttalt at hun elsker rock, og derfor er hennes smykker av den rå, rocka typen. Så da er det kanskje ikke så rart at hun samarbeider med Pete...

Modell
Pete, gjerne omtalt som skandalerocker og kjent som notorisk dopmisbruker, er selv modell for kolleksjonen som vises i blant annet italienske Vogue.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere