RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal hun endelig på date!

Foto: Andrew Milligan (AP)
Sist oppdatert:
Ukyssede Susan Boyle (48) ble bedt ut av dommer.

(SIDE2): Hun fikk hele verdens øyne på seg sist uke da hun opptrådte på «Britains got talent» - Susan Boyle var tidligere mobbeoffer, men har nå tatt en skikkelig hevn over alle dem som en gang lo av henne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vil ikke forandre seg
Susan har, i tillegg til sin fantastiske sangstemme, fått oppmerksomhet fordi hun er nesten 50 år og fortsatt ukysset. Men nå har hun sjarmert seg inn i hjertene til britene så vel som amerikanere - Susan ble intervju av Larry King via satellittoverføring og snakket om både utseende og livet sitt. Susan fortalte at hun aldri vil forandre noe ved seg selv.

- Hvorfor skulle jeg forandre meg? Det ville ta bort identiteten min, sa Susan til Larry King.

Sjarmert
«Britain's Got Talent»-dommer Piers Morgan var også til stede under intervjuet, og han har blitt så glad i Susan at han bestemte seg for å be henne ut på middag. Han synes det var helt riktig da Boyle fortalte at hun ikke hadde planer om å forandre sitt image etter suksessen.

- Hvordan hun ser ut, hvordan hun synger og hvordan hun opptrer. Hun er sin egen kvinne og det er derfor alle forelsker seg helt i henne, sa Morgan. Susan på sin side aksepterte invitasjonen til en hyggelig kveld på restaurant i London med en gang.

Les også:Hun er Storbritannias hotteste

Morgan ble sjarmert av Boyles mange hyggelige kommentarer til ham den siste uken, hun sa blant annet at hun syntes han var en bedre dommer enn Simon Cowell - som jo er kjent for å være meget ondskapsfull til tider.

Unnskyldte seg
Dommerne Simon Cowell, Piers Morgan og Amanda Holden trodde ikke Susan mente alvor da hun først prøvde seg på talentshowet forrige helg.

Men de har måttet bite i seg måten de oppførte seg på overfor henne da hun slo dem i bakken med sin stemme og fremførte låten «I Dreamed A Dream» fra Les Misérables.

Gjør som over 30 millioner andre og se videoen av henne opptreden på YouTube.

- Susan, jeg beklager. Vi ga deg ingen respekt da du gikk på scenen. Det hadde vært en lang dag i Glasgow med mange fryktelige auditioner, og da du kom ut trodde vi du skulle bli en spøk, unnskyldte Morgan.

Kanskje får dommeren blitt den første som kysser Susan?

Uansett, Susan får vise sine sangferdigheter igjen på «Britain´s got talent» i slutten av mai.

Vil du på date? Finn drømmekjæresten på Side2 Match!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere