RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal hun ha STØRRE pupper

Sist oppdatert:
Stikk i strid med gårsdagens uttalelser, sier den tidligere glamourmodellen Jordan nå at hun skal øke puppestørrelsen enda mer.

(SIDE2:) Katie Price, bedre kjent som puppemodellen Jordan, påstår hun skal få seg «Storbritannias største pupper», melder Splash News

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den tidligere glamourmodellen fortalte fotografer at hun skulle øke bryststørrelsen, da hun ankom et plastikkirurgisk senter i Beverly Hills, California.

Ombestemte seg
30-åringen ser ut til å ombestemt seg når det gjelder hva hun synes er den ideelle bryststørrelsen, da hun for kun 24 timer siden uttalte at hun var i USA for å redusere brystene.

Les mer:Jordan på vei til kirurgen

Da TV-stjernen landet på amerikansk jord mandag, fortalte hun fotografene at hun kom til å returnere til England med mindre pupper. Men allerede på tirsdag svarte hun «større» på spørsmål om BH-størrelsen hennes kom til å gå opp eller ned.

- De kommer til å bli de største og beste muggene i Storbritannia, sa hun da hun ankom klinikken.

Katie Evil
Da fotografene spurte om de fikk se puppene etter operasjonen, lo hun å svarte «i bytte for en feit sjekk».

- For en million dollar, lo hun samtidig som hun pekte mot munnen med lillefingeren som Dr. Evil i «Austin powers»-filmene.

Katie Price ble berømt som glamourmodellen Jordan, men etter at hun var med i realityshowet «I'm a celebrity, get me out of here» bestemte hun seg for å gå tilbake til sitt originale navn.

Ville ha mindre bryster
I fjor bestemte trebarnsmoren seg for å redusere brystene, og ønsket å gå fra en G-cup til en C-cup. det viste seg derimot at operasjonen var mislykket og at hun fortsatt hadde BH-størrelsen F-cup.

Hennes nye beslutning om å få større pupper igjen, vil sannsynligvis irritere pupperivalen Jodie Marsh, som nettopp økte sine egne fordeler til en GG.

Katie Price ønsker også og adoptere et barn sammen med ektemannen Peter Andre. hun fortalte en blad i Storbritannia at de planla en tur til et barnehjem i Bulgaria, for å donere leketøy.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere