*Nettavisen* Nyheter.

Nå skal Madde designe

Foto: (Getty Images)

Gjett hva?

15.10.10 12:22

(SIDE2): Prinsesse Madeleine (28) oppholder seg for tiden i New York der et av hovedsetene for World Childhood Foundation ligger.

I samarbeid med morens veldedighetsorganisasjonen skal Madde designe jeans til inntekt for organisasjonen. Hun har gått i partnerskap med merket Genetic Denim for å lage jeansen som har fått navnet «Maria» etter en av jentene som er blitt hjulpet av Childhood.

Begrenset
Jeansene skal ifølge Svensk Damtidning selges i to uker fra midten januar neste år, og de kommer selvsagt bare i et begrenset opplag. 50 dollar fra salget av en jeans går direkte til organisasjonen.

Se jeansene på Style.com.

Bor i New York
Madeleine er tilbake i storbymetropolen etter ferie i Sverige. Nå skal hun konsentrere seg om arbeidet for organisasjonen, og hun skal ha en rekke offisielle oppdrag for dem i tiden fremover kommer det fram på det svenske kongehusets kalender. I november reiser hun blant annet på en over en ukes lang prosjektreise til Kina med Childhood.

Madeleine bestemte seg etter bruddet med Jonas Bergström i vår at hun ville bo og arbeide mer utenlands. Det har hun nå startet med for fullt, og hun blir ifølge svenske medier i storbyen frem til jul i første omgang.

Denne uken kom også mamma Silvia over for å være til stede da Childhood lanserte et nytt samarbeidsprosjekt med Sirius XM Radio i New York.

Les også:Full rulle for Madde

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag