RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå starter Idol

Sist oppdatert:
Snart braker det løs med Idol på TV 2 igjen, og vi gir deg et eksklusivt innblikk i de interaktive delene av satsningen.

TV 2 satser nok en gang på Idol, og denne gangen er den interaktive satsningen på mobil, web-TV og Internett større enn noen gang:

- Vi kommer til å legge ut alle programmene som blir vist på TV tilgjengelig på nett, sier prosjektleder Ronald Toppe, men vi stopper ikke der. I tillegg vil vi legge ut alle auditionene til de 100 som gikk videre til Oslo.

Etter det side2.no erfarer jobber TV 2 med å legge ut enda flere av auditionene, slik at alle som var foran dommerne kan sees på nett.

Det er ikke bare eksklusive TV-bilder man vil få tilgjengelig:

- Nettsidene som lanseres fredag vil inneholde spill, diskusjonsforum og store konkurranser hvor man kan vinne eksklusive premier, sier Toppe. I tillegg kommer alt det vi hadde i fjor, bildene ingen andre har, nett-treffene du kun får hos oss og masse annet.

Toppe sier dette er den største satsningen som har er gjort i TV 2s historie på en nettside for et program:

- Så mye og så variert tilbud har vi aldri gitt nettsurferne, mener han.

Også mobilt

Det er ikke bare på nettet at Idol vil prege TV 2s tilbud i interaktive medier. Også mobiltelefonen vil få sine egne Idolsider med nedlastbare ringetoner, nyheter og mye annet.

- Mobilen er viktig, og det var mange i fjor som sjekket resultatene på mobilt Internett. I år satser vi enda hardere på dette, sier Toppe.

Musikkbutikken til TV 2 vil tilby alle sangene som synes i programmet for nedlastning.

- Dette tror vi vil bli meget populært, sier butikksjef i lyd.tv2.no Elin Reitan, når man hører en sang på skjermen man er sikker på at man har hørt før eller som man gjerne vil ha er det kort vei inn til vår butikk for å laste ned sangen.

Side2.no vil også ha en egen spesial for Idol hvor man kan diskutere deltagerne, få eksklusive bilder, lese siste nytt og mye mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere