Gå til sidens hovedinnhold

Nå tennes julelysene

Søndag 27. november tennes julegrana ved Østensjøvannet, og det er varaordfører Svenn Kristiansen som står for det strømførende magiske øyeblikket.

ØSTENSJØ: I år er det 11. gang Lionsklubbene rundt Østensjøvannet inviterer til julegrantenning ved broen. Opprinnelig var det ordfører Per Ditlev-Simonsen som skulle stå for det ærefulle oppdraget i år, ti år etter han gjorde det første gang, men han ble beordret til Trafalgar Square i London for å tenne den norske julegrana der. Varaordfører Svenn Kristiansen stiller istedenfor.
Julelysene tennes nøyaktig klokken 16.00, for varaordføreren må rekke inn til hovedgrana han skal tenne lysene på i sentrum, opplyser Erling Sørensen. Han er soneleder for Lions-klubbene i Sone 5, som omfatter Abildsø, Manglerud, Bryn, Helsfyr, Tveita, Bøler, Rustad, Leo Rustad og nå også Hasle.
Soneleder Sørensen ønsker befolkningen i Bydel Østensjø hjertelig velkommen til søndagens tradisjonelle arrangement, som byr på både nisser, troll og dverger.
Vi regner med at årets julegrantenning blir en like populær og hyggelig seanse i år som alltid. I tillegg til åpningstale ved varaordføreren, blir det opplesning av julekveldsvisa og forsang ved medlemmer fra sangkoret Freidig. Bryn Lions har kjøpt inn nytt høytaleranlegg for anledningen, og så blir det selvfølgelig pepperkaker og varm drikke. Julenissen kommer også for å dele ut poser til barna, frister Sørensen.

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobilabonnementet